15. 7. 2008

Vízie sú odrazy našich duchovných prasíl

Vízie nie sú sny, vízie sú skutočnosť. Rozdiel je v tom, že pri vízii sa nespí, pri vízii človek bdie... Počuje hlasy a tiež sa dejú nevysvetliteľné veci. Vízie sú obrazy odvíjajúce sa pred očami akoby boli skutočné.

Môj Dedo hovorí: Vízie sú odrazy našich duchovných prasíl. Sú to prežité okamihy, s ktorými sa stretávame na inej úrovni vedomia. Vízie sú rozštiepené kamene tvojej duše, z ktorých môžeš čítať a z ktorých sa môžeš učiť. Vízie sú sily tvojho samoliečenia, ktoré sa zviditeľnili.

Počas prosenia o víziu možno nájsť odpoveď na otázku o zmysle vlastnej existencie. Nepotrebujete žiadneho guru ani predriekavača modlitieb. Vy sami máte silu rozhodovať o svojom šťastí a svojom osude.

Hľadanie vízie môže pomôcť nájsť správnu cestu. Môj Dedo hovorí: Pôst a modlenie (k duchovným silám) oživuje samoliečivé sily v ľudskom tele. Často sa to dá porovnať s výbuchom. Keby išiel každý človek dvakrát ročne na horu, nemocnice a ordinácie lekárov by zívali prázdnotou. Všetko je stvorené tak jednoducho, ale človek to nedokáže pochopiť. Robí si zo života peklo, aj keď by mohol žiť v raji.

(Gerhard Buzzi, Liečivé tajomstvá amerických Indiánov, vydavateľstvo Pragma 2004, Hodkovičky)



HĽADANIE VÍZIE: Príprava na hľadanie vízie
.

Žiadne komentáre: